• De vastgoed investeerder, ondernemer en filantroop Nawar Hussein is de oprichter van Riereta Equity Group

  • Posted on July 18, 2018
  • De vastgoed investeerder, ondernemer en filantroop Nawar Hussein is de oprichter van Riereta Equity Group, een toonaangevende beleggingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in Catalunya; met name in de Barcelona omgeving. Nawar Hussein staat bekend vanwege zijn expertise in de selectie van panden en het structureren van de erg aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Hij begon zijn vastgoed loopbaan ooit in Amsterdam, waar hij is opgegroeid en gestudeerd heeft aan de Universiteit van Amsterdam.

    Met inmiddels al meer dan een decennia aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Hussein een netwerk van vooraanstaande partners opgebouwd en weet zijn invloed en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te bereiken. Nog voor de leeftijd van 25 jaar had hij een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen opgebouwd. Hussein was reeds gevestigde naam in het Nederlandse vastgoed circuit, en heeft zijn bezigheden uitgebreid op internationale schaal. Een achtergrond van precieze, hoge rendementen en een transparante werkwijze maken Hussein de vertrouwde partner voor vastgoed investeerders wereldwijd.

    Hij is tevens een geliefd spreker en coach en deelt zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde sprekers en experts. Nawar Hussein heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en steunt verschillende charitatieve instellingen en goede doelen, als donateur en vrijwilliger. Hij is een groot liefhebber van contemporary kunst en tevens jurylid van de internationale art fair van Barcelona.

Copyright © 2022 companycoast.com - All Rights Reserved -